Schack på Gottsundadagen

Skriven av Carl Fredrik Johansson den 30 augusti, 2017 § 0 kommentarer

På lördag är alla välkomna att spela schack med oss på Gottsundadagen!

Från och med tisdagen den 5 september och varje tisdag under hela hösten klockan 16-20 kan man komma och spela och lära sig schack på Kontakten i Gottsunda Centrum. Viktor Carlfors från Uppsala SSS kommer att vara där och alla barn och ungdomar som gillar schack är mycket välkomna!

Men redan nu på lördag den 2/9 kan man alltså spela schack – på Gottsundadagen! Spela på ett jätteschack på torget, eller med en kompis “som vanligt”. Lär dig några nya knep av Uppsala SSS tränare, eller utmana kommunalrådet Mohamad Hassan som kommer att vara på plats på eftermiddagen.

Mycket välkommen!

Mer om Gottsundadagen kan du läsa här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • Arkiv

 • RSS Senaste inlägg

 • RSS UNT:s schackblogg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi