Uppsala SSS tog brons i juniorallsvenskan

Skriven av Carl Fredrik Johansson den 26 november, 2017 § 0 kommentarer

Stort grattis till Joakim, Erland, Vitus och Akash som tog hem en bronsmedalj i juniorallsvenskan i Västerås i helgen. Sveriges sex bästa juniorklubbar möttes i division 1 och spelade alla mot alla och efter många spännande matcher kom man alltså till slut på tredje plats efter Rockaden som kom tvåa och Västerås som vann klart.

Division 2 spelades samtidigt och där hade vi två lag med – andralaget med Felix, Warg, Gabriel och Abdul kom på en mycket fin sjundeplat och tredjelaget, där Emil, Julia, Ludwig och William spelade, slutade 21:a.

Resultat division 1

Resultat division 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • Arkiv

 • RSS Senaste inlägg

 • RSS UNT:s schackblogg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi