Schackfyranmästaren 2018

Skriven av Viktor Carlfors den 21 maj, 2018 § 0 kommentarer

Schackfyranmästaren som spelades på Uppsala schackcentrum i helgen bjöd på fint spel och två trevliga dagar helt enkelt.
Under lördagen spelade tjejerna, det vara fyra som spelade vilket gav möjlighet till Carla att lära ut lite extra knep emellan ronderna. Pian Sjöåker spelade fint schack och tog hem turneringssegern, vilket gav henne en plats till Schackfyransmästarens riksfinal, stort grattis!

Glada miner från de tävlande under lördagen!


På söndagen var det killarnas tur med hela arton spelare. Trots det stora antalet flöt tävlingen på fläckfritt, mycket tack vare Warg Skåhlberg-Lima De Faria, som hjälpte till med allt från domaruppdrag till fixande med fika.

Resultatmässigt var Mattis Pallars och Filip Stawarz i topp. De vann alla sina partier förutom det mot varandra, som roligt nog blev remi. De två samt Matteus Wilander Strandberg, Christoffer Oppenheimer, Oskar Nilsson, Alve Stjernström, Max Wolf och Valdemar Ekblom tog alla tillräckligt med poäng för att gå vidare till Schackfyransmästarens riksfinal, stort grattis till er också! 

Fullt fokus under match. (Notera “USSS merchen” som en av deltagarna vunnit från en utlottning, snyggt!). 

Länkar till hela resultaten nedan:

https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=5830

https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=5831

Tack för en trevlig helg!
Viktor Carlfors, Usss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • Arkiv

 • RSS Senaste inlägg

 • RSS UNT:s schackblogg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi