Gsunda Grand Prix

Skriven av Carl Fredrik Johansson den 26 januari, 2019 § 0 kommentarer

Gsunda Grand Prix var den första tävlingen som avgjorts i Gottsunda Centrum. Varje tisdag under de senaste åren har Uppsala SSS (Viktor Carlfors) haft schack på Kontakten i Gottsunda C (möjligt tack vare det generösa stöd vi fått från Gillbergska stiftelsen) och nu var det för första gången dags för en tävling, som också är vårens första del i GP-serien!

Kontakten bjöd på generösa lokaler och nybakt bröd så schackspelandet kunde ske i lugn och ro. Alla hjälptes åt så att allt flöt smidigt.

Segrare i de olika klasserna blev Benjamin Guo (lågstadiet), Ida Zimmerman (mellanstadiet) och Warg Skåhlberg-Lima de Faria. De tillsammans med tvåorna och treorna fick med sig pokaler hem och alla som deltog fick medaljer. Dessutom lottade vi som vanligt ut några extra priser bland alla som deltog.

Stephan Buchert tog en del fina bilder under dagen som kan ses här nedanför:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • Arkiv

 • RSS Senaste inlägg

 • RSS UNT:s schackblogg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi