Mycket schack i kristi himmelsfärdshelgen

Skriven av Carl Fredrik Johansson den 2 juni, 2019 § 0 kommentarer

Under den gångna helgen har två av våra spelare varit iväg och spelat turneringar. Det är Akash Mitra som spelat Deltalift Open i Tylösand och Warg Skåhlberg som varit i huvudstaden och deltagit i Stockholm Elo Challenge. Båda gjorde fint ifrån sig och kan inräkna en ratinghöjning efter respektive tävling.

Viktor var en av ledarna som såg till att Birdie-deltagarna fick spela schack också!

I Uppsala var det stor datorfestival – Birdie – och Uppsala SSS var för första gången på plats med Viktor och Edvin i spetsen. Många tog chansen att ta en paus från det digitala en stund och spela schack i stället, och vårt deltagande gav verkligen mersmak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • Arkiv

 • RSS Senaste inlägg

 • RSS UNT:s schackblogg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi