Uppsala SSS i coronatider

Skriven av Carl Fredrik Johansson den 20 mars, 2020 § 0 kommentarer

En del schack- och andra aktiviteter har ju ställts in med anledning av coronautbrottet. Men vi i Uppsala SSS kommer att försöka hålla vår verksamhet så “normal” som möjlig. Tills vidare är alla träningar igång som vanligt och om det blir några förändringar kommer vi att meddela det så fort som möjligt.

Vi har på Uppsala Schackcentrum sett till att det finns handsprit, pumptvål och pappershanddukar och rekommenderar alla att använda det för handhygien. Och vi påminner om att det är viktigt att stanna hemma om man är sjuk.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Carl Fredrik Johansson, tel 070-7334160.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • Arkiv

 • RSS Senaste inlägg

 • RSS UNT:s schackblogg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi