Stenhagenskolan årets segrare i Schackfyran i Uppsala!

Skriven av Alexander Jogren den 7 mars, 2009 § 0 kommentarer

Lördagen den 7 mars spelades den fjärde upplagan av Schackfyran i Uppsala. 264 spelare från 20 klasser spelade fem partier var i Uppsalas del av världens största schacktävling. Alla barn, föräldrar, lärare och funktionärer gjorde lördagen till en riktig schackfest för alla inblandade och extra glada blev nog klasserna 4G i Stenhagenskolan och 4 Glunten Montessori som kom etta och tvåa och får representera Uppsala i riksfinalen i Globen den 16 maj. Tack allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

 • Stöd Uppsala SSS

 • Nyhetsbrev

 • Uppsala Skolschacksällskap

  c/o Johansson
  Timmermansgatan 3F
  753 33 Uppsala
  Organisationsnr: 802428-0938
  Plusgiro: 1613539-4
 • RSS Senaste inlägg

 • Dagens schackproblem

 • Arkvi